Crowdfunding: een weekendje weg voor onze jongeren

Crowdfunding: een weekendje weg voor onze jongeren
Sinds 2013 zet Credo ministries met het Credo huis in Maastricht zich in voor thuisloze jongeren. We geven ze onderdak, helpen ze met het herontdekken van hun talenten, het maken van keuzes en geleiden ze zo naar een plekje voor zichzelf waar ze veelal volledig zelfstandig kunnen wonen. Tijd, liefde en aandacht zijn de pijlers waarop dit huis gebouwd is.

Het lijkt ons ontzettend leuk om de jongeren een weekend (begin Juni 2016) mee te kunnen nemen naar Centerparcs. Even lekker er tussen uit en tijd om te ontspannen van het naar school gaan en het harde werken of zoeken erna. 

Velen zijn nog nooit op vakantie geweest of al hele lange tijd niet meer. We willen ze dan ook een heel weekend lekker verwennen met een verblijf in een cottage in één van de Centerparcs parken (vossemeren). Een weekend waarin ze fanatiek wat activiteiten van de Centerparcs menu kaart kunnen doen, heerlijk kunnen zwemmen, lekker kunnen eten en natuurlijk ook kunnen uitrusten buiten de Credo muren.


Zo’n weekend weg kost natuurlijk geld. Je betaalt voor een Cottage (8 personen), het vervoer, eten/ drinken, activiteiten etc etc…. Om dit te kunnen realiseren hebben we uw hulp nodig. Elke bijdrage is welkom. Maar…. Voor wat hoort wat.. In overleg met de jongeren zijn we op het idee gekomen om iets terug te geven/doen gekoppeld aan de hoogte van uw donatie. U moet het wel even zelf komen ophalen ;).

Klik hier voor de crowdfunding pagina met meer informatie.

4 daagse Nijmegen: Erik loopt voor het Credo Huis

4 daagse Nijmegen: lopen voor het Credo Huis
19 tot en met 23 juli vindt er weer de jaarlijkse 4 daagse in Nijmegen plaats. Dit jaar wil ik hier voor de allereerste keer aan mee doen. Ik zal 50 km per dag gaan lopen met een totaal van 200 km. Flink zweten dus! Ik ga dit echter doen met een bepaald doel voor ogen. Ik wil mij laten sponsoren en de opbrengst van het sponsor geld doneren aan het Credo huis in Maastricht. Het Credo huis in Maastricht bied opvang aan thuisloze jongeren en helpt ze op weg naar zelfstandigheid. Ik werk hier zelf al een half jaar als vrijwilliger en het lijkt me geweldig om ook nog via deze sponsorloop deze jongeren te kunnen ondersteunen. Voor meer informatie over het Credo huis kunt u terecht op www.credohuis.nl of u kunt telefonisch contact opnemen: 043-8501427.

Hoe kunt u mij sponsoren?
U kunt op de rekening van het Credo huis o.v.v. Sponsorloop Erik 4daagse , een door u te bepalen bedrag storten. T.n.v. Stichting Credo Ministries | IBAN: NL96RABO0144699338 [ANBI geregistreerd] . Vergeet niet om mij persoonlijk ook nog even in te lichten via een privé bericht zodat ik goed kan bij houden voor hoeveel ik gesponsord word (erik_ratu2004 @ hotmail.com). Indien u als bedrijf geïnteresseerd bent om te sponsoren kom ik graag langs om een korte presentatie te geven. Ook ben ik bereid om met reclame op een T-shirt rond te lopen tijdens de 4 daagse. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte via social media d.m.v. foto’s, video’s en berichten.

Alvast bedankt voor alle steun!

Joyce Crombach stelt zicht voor

Vanaf de zomer van 2015 werk ik in het Credo Huis in Maastricht. Een plek die dak- of thuisloze jongeren een warm thuis biedt én zich richt op persoonlijke begeleiding. De Credo Familie kenmerkt zich door betrokkenheid, naastenliefde en gezelligheid. Een groep gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers die de spil van de organisatie vormen. Ik voel me er helemaal thuis! En ik zie met eigen ogen wat een verschil het maakt als je een groep mensen bij elkaar zet die zich vanuit volle overtuiging inzetten voor een bepaalde doelgroep. Prachtig!

Joyce Crombach, 7 november 2015

Nieuwe medewerker

Na meer dan anderhalf jaar als vrijwilliger in het Credo Huis te hebben gewerkt, was het moment aangebroken voor Tim Beerendonk om zijn nieuwe contract te tekenen. 

Sinds afgelopen oktober is hij in dienst getreden als fulltime traject-begeleider. Tim heeft een enorme drive en passie voor thuisloze jongeren. We zijn enorm verheugd met zijn functie binnen het Credo Kernteam en zien uit naar een vruchtbare en constructieve samenwerking. 

Vrijwilligers gezocht!

Credo Huis in beeld gebracht